Pla d'ajudes COVID-19

02-Junio-2020

Convocatòria d'ajuts per a autònoms i empreses de 5 treballadors o menys per contribuir a minimitzar l'impacte econòmic de la COVID-19.Convocatòria d'ajuts per a autònoms i empreses de 5 treballadors o menys per contribuir a minimitzar l'impacte econòmic de la COVID-19.

https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=52204&fbclid=IwAR19dzAx-RA2ziOxSrUszVvLwi__BGWHYVM1_gEKEnuayQrAit0EG1An9iw#

Ingreso mínimo vital

http://www.seg-social.es/wps/portal/wss/internet/HerramientasWeb/2ad78382-92f4-4ff1-a26f-c9b06fa627c7

https://ingreso-minimo-vital.seg-social-innova.es/simulador

Ajudes per donar suport al sector cultural de Mallorca pels perjudicis provocats pels efectes de la pandèmia de la COVID-19

https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=52026

Mesures COVID-19 per a empreses, autònoms i treballadors

https://www.iempren.es/mesures-covid-19-per-a-empreses-autonoms-i-persones-treballadores/

Mesures i eines d'informació, de protecció i d'ajut econòmic per empreses, treballadors i autòmons

http://www.caib.es/sites/coronaviruseconomia/ca/portada

Línia d’atenció telefònica 900 101 798 per resoldre dubtes sobre les mesures econòmiques i laborals aprovades

https://soib.es/el-govern-habilita-una-linia-datencio-telefonica-900-101-798-per-resoldre-dubtes-sobre-les-mesures-economiques-i-laborals-per-ajudar-a-pal%e2%80%a2liar-els-efectes-de-la-covid-19/

Punt d'informació i suport al teixit empresarial

Mallorca Reacciona. Servei que el Consell de Mallorca posa a disposició dels ajuntaments  mitjançant el qual es resoldran dubtes, gestions i tramitacions derivades de la crisi de la Covid-19 a comerços, empreses i autònoms del municipi.

Atenció individualitzada. Informació i tràmits per accedir a ajudes. Totes les persones interessades han de demanar cita previa al  610 582 939.

Enllaç a més informació

Ajudes de lloguer. El Govern obre la convocatòria 2020

Les ajudes es poden demanar fins al 31 de juliol.

El Govern de les Illes Balears va anunciar que que ja es poden sol·licitar les ajudes de lloguer de 2020. Enguany aquestes ajudes s'han dotat amb una quantitat més alta que els dels altres anys en motiu de la situació que vivim. Així mateix, la conselleria de Mobilitat i Habitage va avançar que en aquest mes de juny es convocarà també una nova línia d’ajudes de lloguer específiques per a persones afectades per la crisi Covid-19 (per llogaters que hagin perdut la feina o aturat l'activitat, inclòs a un ERTE, reducció de jornada o pèrdua d'ingressos en el cas d'autònoms) i que seran compatibles amb aquesta convocatòria ordinària d'ajudes de lloguer (sempre que la suma rebuda no superi el 100 % del lloguer).

Com i fins quan es poden demanar aquestes ajudes?

Es poden fer les sol·licituds fins el 31 de juliol, i la forma de presentar-les ha de ser telemàtica a través de http://habitatge.caib.es.

Ajudes a teixit empresarial i a la ciutadania

https://web.conselldemallorca.cat/ajudes-covid