L'Ajuntament de Porreres contracte una persona a través del programa SOIB Jove-Qualificats

21-Octubre-2022

soib

L'Ajuntament de Porreres ha contractat una persona qualificada a través del programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats locals 2022. Es tracta d'un projecte promogut pel SOIB i que ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 i la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.

Es tracta d'una iniciativa de contractació pública de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30 anys, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb estudis superiors que possibilita una primera experiència laboral en la matèria en què s'han format.

L’ajuntament ha contractat una persona jove com a Tècnica d'Administració, graduada en Dret, la qual farà feina durant un any amb tasques relacionades amb el seu contracte i en finalitzar obtindrà un certificat de la pràctica professional.

El pressupost total és de 38.545,40€ dels quals 33.098,20€ han estat aportats pel SOIB i 5.447,20€ per l’Ajuntament de Porreres.