Porreres i la pagesia ecològica organitzen un festival de música referent en sostenibilitat

12-April-2024

El pròxim dia 8 de juny, al Parc de n'Hereveta, es farà la Festa Ecològica i Musical: FEiM! Una celebració dels aniversaris del CBPAE (Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica) i d'APAEMA (l'Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca), que compleixen 30 i 18 anys, respectivament. Tot i que encara no s’ha desvelat el cap de cartell, han avançat les actuacions de Pitxorines, Miquel Serra, Xanguito i Tiu, entre d'altres.

El nom de FEiM fa referència als valors de l'ecologisme: “A FEiM, no només celebram: feim pagesia, feim paisatge, feim territori, feim cultura, feim economia social i alternativa al sistema agroalimentari actual”, han dit. La festa s’ha dissenyat amb un aforament reduït, per tal d’assegurar la sostenibilitat de l’acte i la comoditat de les persones assistents. Així, cal destacar que s’han reservat entrades per a infants.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Porreres també organitza l’esdeveniment. En aquest sentit, la batlessa, Xisca Mora, ha explicat l’ajuntament “ha volgut implicar-se” perquè “Porreres és terra de moltes coses, però també de pagesia, i gràcies a la tasca d’Apaema i el CBPAE, s’està convertint en un epicentre de l’agricultura de futur, l’agricultura ecològic”.