L'Ajuntament de Porreres aprova un pressupost de 3'9 milions per a 2019

07-Març-2019

El ple de l'Ajuntament de Porreres va aprovar un pressupost de 3,9 milions d'euros per a 2019 amb els vots a favor dels 7 regidors de l'equip de govern, l’abstenció dels regidors de MÉS i PSOE i el vot en contra del PP.

En el capítol d'inversions ascendeix als 716.000 €, amb aportació municipal de 301.000 € i la resta d'ajudes del Govern de les Illes Balears i del Consell de Mallorca.

Cal destacar els 100.000 euros dels pressupostos participatius que es destinen a la compra d'una maquina d'envasos amb incentius per a fomentar el reciclatge (15.000 €), l'adaptació del nou Casal de Joves a n'Hereveta (50.000 €). En aquest sentit, cal destacar que l'Ajuntament contractarà un dinamitzador juvenil per a potenciar aquest casal i el servei de joventut.

El pressupost inclou també una partida de 168.000 € per a dur a terme millores als carrers Lluís Vives i Pare Francesc Molina, als dos costat de l'Escola Nova. Es separaran les aigües brutes i netes de Pare Molina i es milloraran les voravies dels dos vials que quedaran adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

Per altra banda, també preveu una partida de 68.879 € per a ampliar la piscina petita de la piscina municipal, que passarà a ser utilitzada per a la gent gran o altres activitats.

També preveu la compra d'un nou vehicle per als voluntaris de Protecció Civil, la digitalització de l'arxiu municipal, reparació de camins afectats per les pluges de 2017, plaques solars- escoleta, plaques solars i millora de l'eficiència energètica del poliesportiu, rutes hidràuliques o supressió de barreres arquitectòniques al Quarter Vell i a les rondes.