La Sala canvia l'atenció al públic dels dissabtes de matí als dijous horabaixa

27-Novembre-2015

L’Ajuntament de Porreres canviarà les hores d’atenció al públic dels funcionaris dels dissabtes de matí als dijous horabaixa. Aquesta modificació es posarà en funcionament a partir del proper dia 1 de desembre, és a dir, demà dissabte serà el darrer en què es donarà el servei d’atenció al públic i el pròxim dijous dia 3 de desembre, s’estrenarà la modificació.

La batlessa de Porreres, Francisca Mora, explica que aquest canvi es farà una temporada “de prova per veure si realment funciona millor”. Creim que és molt millor donar el servei el dijous horabaixa perquè, un cop revisada l’activitat, hem vist que els dissabtes dematins ve molt poca gent”.

Però sobretot, el que fa pensar que aquest canvi millorarà l’atenció als ciutadans és que a l’Ajuntament els dijous horabaixa hi ha la secretària municipal, l'advocada i l'enginyer així com la batlessa i la resta de l'equip de govern. D’aquesta manera “podem donar més facilitats i accessibilitat a les tramitacions administratives”.

Així, el nou horari d’obertura de l’Ajuntament des del dia 1 de desembre serà de dilluns a divendres de 8’30 a 14’00 hores i el dijous de 15’30 a 20’00 hores.