Iniciades les obres de millora del carrer Major

12-Desembre-2019

Han començat les reclamades obres de millora del carrer Major de Porreres, des de la intersecció amb la ronda de s'Estació fins al carrer Santa Creu i Call.

El projecte preveu separar les aigües verdes i les brutes, fer les voravies noves i acabar amb nou asfalt.

Les obres s'aniran duent a terme per trams i està previst que tenguin una durada de 3 mesos. "Com que és un eix molt important pel municipi, anirem fent per trams per tal d'interferir com més poc millor en la vida dels residents i la gent que hi circula", apunta la batlessa de Porreres Francisca Mora.

En cas que s'hagi de tallar el pas del trànsit, els operaris de l'empresa contractista facilitaran l'accés als residents sempre que sigui possible. Així mateix, s'ha demanat als residents afectats que a l'hora de treure els residus, ho facin a la cantonada més propera al seu domicili que estigui lliure d'obstacles.

En el primer tram, des de la ronda fins al carrer Cristòfol Colon, a banda de les esmentades actuacions, es durà a terme un embelliment amb la sembra d'arbres. Aquesta iniciativa està prevista als accessos al poble i figura en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Porreres.

Aquestes obres de millora es duen a terme a tres bandes: el Consell de Mallorca es farà càrrec d'asfaltar, l'Ajuntament de Porreres de les voravies i la Mancomunitat Pla de Mallorca de la separació de les aigües netes i brutes.