La batlessa de Porreres demana el PAC a la consellera de Salut del Govern balear

25-February-2016

La batlessa de Porreres, Francisca Mora, es reuní ahir amb consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada pel regidor Miguel Àngel Veny. A la reunió també hi assistí el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia, Joan Pou.
 
Cal recordar que el ple de l’Ajuntament de Porreres va aprovar per unanimitat entre tots els partits polítics (El PI, PP, Més i PSOE) sol·licitar millores en matèria de sanitat en el municipi. Així, Francisca Mora traslladà a la titular de Salut de l'Executiu Autonòmic, la necessitat de  dotar al municipi d’un Punt d’Atenció Continuada, així com un metge i una infermera més al municipi atesa la població existent, que faran feina també al centre de salut de Vilafranca. Unes sol·licituds que la Conselleria s’ha compromès a estudiar. Fins ara el centre de salut disposa de dos metges de família a temps complet i dues infermeres a temps complet, i una més compartida amb el centre de salut de Vilafranca.

La conselleria s'estudiarà les peticions tot i que, a priori, el que sembla més factible és augmentar el servei amb un metge.

El centre de salut de Porreres atén una població adulta de 4.253 targetes sanitàries i una població pediàtrica de 786 infants.