Reunions informatives de la nova bossa vermella pel rebuig per a veïnats del nucli urbà i de sòl rústic

26-Gener-2016

Com ja s'ha anat informant darrerament, l’Ajuntament de Porreres ha modificat la taxa de residus amb l’objectiu que aquelles famílies que separen correctament els residus paguin menys. Per aquest, motiu a partir del proper dia 2 de febrer, cada dimarts, serà obligatori treure els residus no reciclables (rebuig) dins una bossa vermella.

Per tal d’informar-vos d’aquest canvi es duu a terme una campanya informativa casa a casa. Malauradament, hi ha cases on després de passar dues vegades, no vos hi hem trobat.

Per aquest motiu podeu passar a cercar aquest material a la reunió informativa que farem el proper dia 27 de gener a les 20:00 hores a la biblioteca municipal.

A TOTES LES PERSONES AMB UNA VIVENDA A SOL RÚSTIC

El proper dimarts, 26 de gener a les 20'00h, tindrà lloc a la Biblioteca Municipal una reunió informativa de les bosses vermelles. Es repartirà un paquet de 20 bosses i un imàn a cada casa en sol rústic i s'explicarà el funcionament. Pensau que, a partir de dia 2 de febrer, el rebuig que es porti al Parc Verd, només podrà anar dins la bossa vermella.

Per un poble més net i més sostenible

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Coloma Bover
Regidora de Medi Ambient, Energia, Turisme i Infraestructures

Àrea de Medi Ambient

Ajuntament de Porreres