L'AJUNTAMENT DE PORRERES TANCA AL TRÀNSIT L'AVINGUDA BISBE CAMPINS COM A MESURA PER A DINAMITZAR L'ECONOMIA

18-Maig-2020
L'Ajuntament de Porreres ha decidit tancar al trànsit rodat l'avinguda Bisbe Campins com a mesura per a dinamitzar l'economia i la vida social del municipi, davant la crisi causada per la Covid-19.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que es començarà a aplicar a partir de dimecres dia 20 de maig, és donar prioritat als vianants i afavorir la mobilitat i dotar d'una major seguretat als veïns i veïnes a l'hora de transitar per l'avinguda. De forma paral·lela, aquesta mesura també permetrà que alguns dels bars de plaça que ja han decidit obrir, puguin mantenir les distàncies de seguretat entre les taules dels seus clients mentre duri la fase de desconfinament que així ho estableix.

El regidor d'Interior, Jaume Martorell, explica que "aquesta mesura, pretén afavorir la convivència ciutadana, recuperar espai públic i fomentar i potenciar la vida comercial i lúdica del centre de la vila". Així mateix, "també ens servirà per a fomentar una mobilitat més sostenible en el centre urbà del municipi". El regidor afegeix que "entre l'aparcament a la plaça de toros i l'obertura de la nova ronda, pensam que el tancament de l'avinguda és positiu i pensam que especialment ara i en els pròxims mesos serà positiu pel petit comerç del municipi".

En aquest sentit, cal destacar que el tancament no afectarà la circulació del carrer Pou Florit que seguirà obert al trànsit en el seu horari habitual, és a dir, de dilluns a dissabte a les 14.00h.