L'AJUNTAMENT DE PORRERES REFORÇA EL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL PER FER FRONT A LES NECESSITATS PROVOCADES PER LA COVID19

29-Maig-2020
L'atenció a unitats familiars gairebé s'ha duplicat passant de 22 a 40

Porreres 25 de maig de 2020. El Departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Porreres ha estat reforçat des de l'inici de l'estat d'alarma per tal de fer front a la crisi sociosanitària.

Cal recordar que Porreres no té els serveis socials mancomunats, i la regidoria "està fent un gran esforç per donar resposta a les peticions d'ajuda que estan arribant de persones afectades pels efectes de la implantació de l'Estat d'Alarma per fer front a la pandèmia de Covid19 ", explica el regidor de Benestar Social, Miquel Àngel Veny.

En aquest sentit, aporta les dades de la tasca que ha realitzat el personal del departament de Benestar Social, amb l'ajuda de la resta de personal de l'Ajuntament de Porreres, durant l'estat d'alarma. Està donant resposta a:

- 22 sol·licituds de tramitació de Rendes Socials Mínimes ( RESOGA i RMI ), amb un total de 44 beneficiaris.
- Suport per a l'accés a material educatiu a més de 16 menors.
- Seguiment socioeducatiu infanto -juvenil a 39 menors.
- Inclusió al Projecte Aprendre Enganxa a 23 menors.
- Atenció a 18 noves unitats familiars més pel que respecte a ajudes alimentàries, passant de donar suport a 22 famílies, que sumen 92 persones, a donar suport a 40 famílies i que suposen un total de 156 persones.

Veny explica que "des de l'Ajuntament de Porreres, mitjançant el personal del departament de Benestar Social, seguim treballant per donar resposta a totes les demandes socials que sorgeixen arran de la crisi sanitària i econòmica, amb l'objectiu de garantir que siguin cobertes totes les necessitats bàsiques dels veïns i veïnes de Porreres".