L’Ajuntament de Porreres ofereix assessorament gratuït a joves emprenedors i empresaris

11-Abril-2019

L'Ajuntament de Porreres i l'Associació de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT) han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de "contribuir a la creació de noves activitats econòmiques i a la consolidació del teixit empresarial al municipi de Porreres, especialment el de les microempreses".

Per això, l'equip d'experts de SECOT donarà suport i assessorament en els diferents programes que estableixi l'Ajuntament de Porreres destinats a emprenedors, treballadors autònoms, agrupacions de caràcter empresarial o altres, mitjançant procés de mentoring o tutoria per la millora de l'activitat en les àrees d'organització, comercialització, producció o finançament, etc.

Amb la posada en marxa d'aquest conveni, l'Ajuntament de Porreres "pretén ampliar la cultura emprenedora i donar suport a Ia creació i consolidació de nous projectes empresarials del municipi, amb l'objectiu de promoure ocupació i empreses de qualitat i amb sentit de futur".

La batlessa de Porreres, Francisca Mora, explica que SECOT "ens ofereix una àmplia gamma de propostes dirigides a professionals o persones adultes però també un vessant molt interessant és que poden aplicar aquestes mateixes xerrades i conferència a alumnes d'ESO, Batxillerat o de Formació Professional i fins i tot tenen una proposta per a fomentar la cooperació per a nins i nines d'Educació Primària". En aquest sentit, Mora apunta que es posarà en contacte amb els centres educatius per tal de concretar quines activitats i xerrades consideren més interessants.

SECOT és una associació creada l'any 1989. La seva delegació a Balears fou creada I'any 2013 i agrupa professionals de tots els sectors de l'economia i de totes les àrees de gestió, que, havent finalitzat la seva dedicació professional, desitgen aportar la seva experiència en regim de voluntariat a petites empreses i entitats de suport a Ia creació d'empreses amb pocs recursos per accedir a la consultoria comercial.