L’Ajuntament de Porreres adapta les festes de Sant Roc a la nova normalitat

20-Juliol-2020
Totes les activitats i actes programats per les festes es duran a terme seguint els protocols i mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries.

Logo Sant Roc 2020L’Ajuntament i les entitats organitzadores es reservaran el dret per modificar, revisar o cancel·lar qualsevol esdeveniment.

Des de l’Ajuntament consideram que enguany també ens ha d’acompanyar el sentiment de les festes de Sant Roc. Tot i això, enguany seran molt diferents, no hi haurà grans actes com la torrada, concerts al parc de n’Hereveta o la nostra estimada ensaïmada. S’ha optat per petits actes, controlats, amb inscripció prèvia i amb límit d’aforament. A tots és obligatori l’ús de mascareta, a més l’Ajuntament posarà a disposició dels assistents gel hidroalcohòlic i s’encarregarà de la desinfecció i neteja.

No podem abaixar la guàrdia, la responsabilitat col·lectiva és el millor camí per preservar la salut de tots.

Aprofitam per informar que aquest any no treurem a concurs el color de les paperines. Enguany seran blanques com a reconeixement al treball dels professionals que treballen i lluiten contra la pandèmia i com a símbol de protecció al nostre poble.