Conveni per la targeta ciutadana de l'EMT de Palma

24-Setembre-2019

L'Ajuntament de Porreres i el de Palma signaran un conveni per tal que els veïnats i veïnades del municipi del Pla puguin gaudir de descomptes en la targeta de l'empresa de transport públic (EMT) de Ciutat.

El ple ordinari de l'Ajuntament de Porreres del vinent dilluns dia 23 de setembre, aprovà per unanimitat l'esmentat conveni. Segons el document, es podran beneficiar diferents perfils: resident, menor gratuït, menor, estudiant (majors de 16 anys) carnet gran A, carnet gran B, carnet verd (discapacitats, usuaris de serveis socials, etc.) i família nombrosa.

El reconeixement del perfil de resident al municipi de Porreres suposa gaudir de transbordament gratuït entre línies urbanes de l' EMT - Palma dins els 90 minuts següents al primer embarcament, sense cap cost a facturar.

Les targetes de l'EMT-Palma es podran demanar i tramitar a les oficines municipals de la Casa de la Vila.

La batlessa de Porreres, Francisca Mora, explica que "amb aquest conveni pretenem ajudar a fer que la mobilitat dels veïnats i veïnades de Porreres per Ciutat sigui més econòmica i a l'hora fomentar, dins les mesures de les nostres possibilitats, l'ús del transport públic i contribuir així a tenir una ciutat i una illa més sostenibles".