Constituït el Consell d'Infants 2017-2018 de Porreres

19-Desembre-2017

Divendres va quedar constituït el Consell d'Infants de Porreres 2017-2018. Integrat per alumnes de 5 i 6 d'Educació Primària del CEIP Escola Nova i del col·legi Verge de Monti-sion, és un òrgan de representació infantil que pretén introduir la mirada de l'infant al municipi i contribuir a crear un lloc més acollidor per tothom. Permet que els nins i nines del poble puguin articular a partir d’una reflexió prèvia totes les idees i inquietuds que tinguin sobre el seu municipi. Amb el Consell d’Infants ells prenen la paraula, expressen les seves necessitats, fan propostes interessants pel municipi i s’estableix un compromís per part de les persones adultes d’escotar-los i tenir-los en compte. 

El Consell d'Infants es reunirà un cop al mes fins a la finalització del curs escolar i, per al mes de maig, un dels encàrrecs que té és organitzar una Diada de la Infància. 

Els objectius d'aquest òrgan municipal de participació infantil són representar a tots els infants de tot el municipi i crear espais de trobada on es reuneixen un grup de nins/es per reflexionar, debatre i fer propostes sobre aspectes que considerin necessaris per millorar les condicions de vida dels nins i nines del seu poble.

Adjuntam el document de la presentació.