Consell d’Infants 2019-2020

29-Octubre-2019

Aquest curs escolar iniciem la segona edició del Consell d'infants, un espai municipal de representació de la veu infantil de debat, consens, proposta i realització d'actuacions que tenen un impacte en el municipi.

Aquesta proposta de treball va dirigida als nins i nines de Porreres de tercer cicle dels centres educatius del municipi, amb edats compreses entre 10 i 11 anys:

  • CEIP Escola nova (2 línies)
  • Col·legi Verge de Monti-sion (1 línies)

Enguany, la Batlessa encomanarà als Consellers/es una feina que hauran d’executar-la al llarg de l’any i que tindrà el suport de la feina que es faci a les aules de les escoles. Els consellers/es, portaveus i representants del que transcorri dintre de l’aula, hauran d’assistir a les dinàmiques de tarda que tindran l'objectiu d'anar concretant i perfilant l'actuació. Concretament es tractarà el tema de com reduir la petjada ecològica.

El Consell d’Infants finalitzarà amb una Sessió de tancament “Plenari de Consell amb l’equip de govern” on els consellers/es presentaran la feina feta durant l’any acadèmic, responent així a l’encàrrec que la Batlessa els hi ha encomanat. L’equip de govern interactuarà amb ells cercant aliances o consensos sobre els assumptes que presentin i els donarà suport en les actuacions de manera que siguin reals i tinguin un impacte en el poble.