Escut Porreres

Ajuntament de Porreres

Inici >> Noticies >> Nova web municipal

Nova web municipal

Recentment hem procedit a la renovació de la web municipal. Això ha comportat un nou disseny creim que més adaptat a les necessitats actuals i als cànons que marquen les tendències de les pàgines web que estan condicionades perquè de cada vegada es visiten més des de diferents dispositius.

Tot plegat ha suposat, lògicament, l'actualització de la informació existent a la web anterior i també la seva adaptació a les noves directrius de transparència i participació que venen donades per llei o per la voluntat política, en aquest cas, de l'Ajuntament de Porreres.

Per descomptat, hem respectat la informació existent de valor sobre el municipi que hi havia a l'anterior web i l'hem actualitzada si ha estat necessari.

Segurament haurem fet algun descuit involuntari i, tot i haver revisat la web abans d'obrir-la, sempre se'ns pot haver passat alguna errada. Si en detectau alguna, vos agrairíem que ens ho faceu saber per correu electrònic (comunicacio@porreres.cat) o aprofitant la pestanya de línia directa amb l'Ajuntament que teniu a la portada i a l'apartat de Participació Ciutadana.

Per altre banda, si formau part d'alguna entitat, comissió o altra associació existent a la web i hi ha alguna dada que no s'ha actualitzat correctament o que hagi canviat en els darrers mesos també ens ho podeu fer saber i ho actualitzarem.

Finalment, dir-vos que encara hi manquen algunes fotografies que o bé estan en procés d'introducció o no han estat incloses per motius temporals o estacionals.

Esperam que aquesta web assoleixi el seu objectiu de ser una eina de connexió entre els ciutadans i l'Ajuntament.