Escut Porreres

Ajuntament de Porreres

Inici >> Noticies >> Les obres d'ampliació de l'Escola Nova de Porreres s'iniciaran l'estiu de 2019

Les obres d'ampliació de l'Escola Nova de Porreres s'iniciaran l'estiu de 2019

La batlessa de Porreres, Francisca Mora, es va reunir amb el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i el cap de servei de Centres, Jordi Escudero per fer un repàs a la situació de les infraestructures educatives del municipi.

D’una banda, es va tractar el tema de l'ampliació de l'Escola Nova, el projecte de la qual està molt avançat. De fet, les previsions que maneja l’IBISEC són d’iniciar les obres el proper estiu de 2019. 

Per altra banda, des d’Educació s’ha confirmat que es durà a terme l’ampliació de l’IES de Porreres de manera que es puguin solventar els problemes actuals d’espai de l’institut, eliminant al mateix temps les aules modulars. Amb aquesta intervenció es podrà ampliar l’oferta d’estudi del centre, que inclourà també el batxillerat. Cal tenir en compte que aquest centre es va plantejar com a centre de secundària sense batxillerat. Les necessitats actuals fan aconsellable incloure aquesta oferta formativa no obligatòria i per això és imprescindible ampliar les seves instal·lacions.

Aquesta darrera actuació està prevista en el Pla d'Infraestructures Educatives dins el període 2019-23 i està condicionada a la cessió per part de l'Ajuntament dels terrenys necessaris per dur a terme l'ampliació de l'institut.

La reunió ha servit a més per a refermar la bona col·laboració entre les dues institucions amb l’objectiu comú de millorar les infraestructures educatives del municipi.

(TEXT I FOTOGRAFIA: CAIB)

Imatges: